Dekorsten

Med dekorsten förhöjer du intrycket i din trädgård eller på din tomt. Vi har ett stort sortiment av olika typer av dekorsten som finns i flertalet storlekar och färger. Färgskalan är anpassad efter den svenska naturens färger. Stenarna passar lika bra i offentliga miljöer som i privat trädgård.

Här finns en stor mängd olika typer av sten att välja mellan och i vårt sortiment hittar du bland annat följande; diabas svart, dolomit vit, granitballs, sjösten gulmelerad och svartvit, skifferkross, svensk kullersten och marmorkross.

Dekorationssten förhöjer verkligen intrycket i trädgården och skapar vackra miljöer. Det är bara fantasin som sätter gränser för hur du kan använda stenen i din trädgård. Det blir oftast väldigt snyggt att kombinera dekorstenar med plattor. Genom att fylla ut olika områden och ytor i trädgården med denna typ av sten blir det vackra miljöer, men det är även mycket praktiskt. Dekorstenarna gör så att ogräset inte får fäste och hjälper även till att transportera bort överskottsvatten.

View as
Sortera efter