Marksten, Mursten, Dekorsten

Här hittar du många olika typer av mursten att välja mellan. Vi har olika murstenar i flera material, storlekar, färger och utförande. Mursten har många olika användningsområden för fristående murar, stödmurar, kantstöd, trappor med mera. En mycket användbar sten som finns i flera olika utföranden. Vi har allt från mursten med naturstenskaraktär till släta enkla murblock. Välj utförande och färg efter den miljö du vill skapa. Vilken typ du än väljer kan du vara säker på att få en sten av hög kvalitet till ett riktigt lågt pris.

Dekorsten passar utmärkt att kombinera med våra övriga plattor och stenar. De kan användas för utfyllnad av olika ytor eller till att skapa olika miljöer och rum i din trädgård. Den förhöjer garanterat intrycket i trädgården och blir en extra vacker detalj.

Vi har ett stort sortiment av olika typer av dekorsten som finns i flera storlekar och färger. Färgskalan är anpassad efter den svenska naturens färger. Stenarna passar lika bra i offentliga miljöer som i privat trädgård.

Här finns en stor mängd olika typer av sten att välja mellan som till exempel diabas svart, dolomit vit, granitballs, sjösten gulmelerad och svartvit, skifferkross, svensk kullersten och marmorkross.