Marksten & plattor

Vi har ett stort sortiment av plattor och marksten för din trädgård, uppfart, terrass eller ditt uterum. Trädgårdsplattorna finns i en mängd olika storlekar, färger och material. Allt ifrån mer naturlig marksten till en klassisk slätt betongplatta. Alla våra plattor lämpar sig mycket väl i både offentliga miljöer och i den privata trädgården.

Att lägga marksten är både praktiskt, hållbart och ger ett snyggt och välordnat intryck. Med plattorna har du oändliga möjligheter att skapa den miljö du önskar. Ett vackert golv för terrassen, en välkomnande och praktisk garageuppfart som är enkel att hålla ren och snygg. Du kan skapa olika rum och miljöer i din trädgård. Markera med marksten din uteplats och gör spännande och inbjudande gångar i trädgården.

Det är bara fantasin som sätter gränser för de miljöer du kan skapa med trädgårdsplattor och stenar. Oftast blir det mycket effektfullt att kombinera olika färger eller typer av markbeläggning. Fråga oss gärna om råd och tips. Vi hjälper dig gärna!

View as
Sortera efter